Hate

Apa aja sih yang bikin gw frustasi berulang, itu tidak lain adalah kemalasan gw, kata ajaib ini, sebenarnya gw pake kata kutukan untuk menggambarkan kata malas ini, tapi sudah lah, ini ada di diri gw, dan sebenar ini yang mau gw lepasin dan lepas sejauh-jauh nya, dan barusan gw nemu lagu dangan lyric English, yang nyatol banget ke hate.. di masa reses and pertempuran gw dengan thesis, dan masalah hate yang berhubungan erat denga hate…

I think of the first time i saw you
My heart hurts at the thought of never seeing you again
If I can turn back time and see you again
I’m sorry – I really want to tell you that
Will we be able to meet once again really?
When will that come true, really?
As I walk along, in case I find traces of you
I go out to the streets again today
I’m suffering to the point where I can’t breathe
But I live with the heart of never being able to see you again
If time stops and allows me to see you
I love you – I really want to tell you that
Will we be able to meet once again really?
When will that come true, really?
As I walk along, in case I find traces of you
I go out to the streets again today
Where will you be tomorrow?
Aren’t you looking for me too?
I really have to meet you
As I cry, in case you will be reflected in my tears
Again today, tears fall

Young Jae – really once
ost. Darama ini sedkit banyak nya mewakili perasaan seorang jomblowan yang terus menginginkan akhir penantian nya.. ahahahaha..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s